IV Jornada d'Orientació Professional en Fiscalitat; Sortides professionals a l'Agència Estatal d'Administració Tributària - Ana Maria Delgado (IDP, 2018)
El passat 28 de maig de 2018 va tenir lloc la IV Jornada d'Orientació Professional en Fiscalitat, dedicada en aquesta ocasió a les “Sortides professionals a l'Agència Estatal d'Administració Tributària”. Els Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya van organitzar aquesta jornada, vinculada al màster universitari de Fiscalitat, com un instrument d'orientació professional per als estudiants d'aquest màster, i sota la direcció d'Ana María Delgado García (directora del màster universitari de Fiscalitat de la UOC) i Rafael Oliver Coll (professor col·laborador de Fiscalitat de la UOC).