Розробка технологічного процесу відновлення циліндричних деталей офсетних друкарських машин - Антон Вікторович Несхозієвський (Технологія і техніка друкарства, 2010)
У статті розроблено технологічний процес відновлення циліндричних деталей офсетних друкарських машин, приведено способи поліпшення їх властивостей і працездатності.