Editörden - Ömer Aslan (Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, 2015)
Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, Cilt: XIX, Sayı: 2 (15 Aralık 2015)Cumhuriyet University Journal of Faculty of Theology, Volume: XIX, Issue: 2 (December 15, 2015)