Internacionalizace a evropeizace práva v odborné jazykové přípravě - Radoslava Šopovová (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2000)
V návaznosti na předcházející příspěvek Mgr. Marie Šedové bych ráda informovala ty, kteří považují jazykovou vybavenost za nedílnou součást profilu absolventa PrF MU, o záměrech, cílech a realizaci výše uvedeného projektu v jeho anglické části.