1968:4 - Anders Nygren; Eugene A. Nida; Per Block; Gösta Lindeskog; Gösta Wrede (Svensk Teologisk Kvartalskrift)
ARTIKLAR Anders Nygren: Om det levande förflutna. Till Schleiermacherminnet 1968 Eugene A. Nida (övers. Per Block): Översättning som vetenskap, som teknik och som konst Gösta Lindeskog: Judendomens Jesus Gösta Wrede: 1517–1521. Kring en opublicerad lutherundersökning av Einar Billing