Perspektywy reformy Wspólnej Polityki Bezpieczeństwa i Obrony Unii Europejskiej do 2025 roku. Autonomia strategiczna UE? - Janusz J. Węc (Politeja, 2022)
PROSPECTS FOR REFORM OF THE EUROPEAN UNION’S COMMON SECURITY AND DEFENCE POLICY TO 2025: EU STRATEGIC AUTONOMY?