JEROME KODELL OSB, Klucz do Pisma Świętego. Katolicki podręcznik do studiowania Pisma Świętego, przekł. Michał Pietras, Wydawnictwo WAM, Kraków 2003, 264 s. - Jerzy Chmiel (Ruch Biblijny i Liturgiczny, 2003)
—