HRVATSKI ENCIKLOPEDIJSKI RJEČNIK - Krešimir Blaževac (Rasprave Instituta za Hrvatski Jezik i Jezikoslovlje, 2002)
U radu se analizira obrada natuknica u Hrvatskom enciklopedijskom rječniku (glavni urednici: Ljiljana Jojić i Ranko Matasović), Novi Liber, Zagreb, 2002, XLV + 1583 str., s posebnim osvrtom na opis značenja i oprimjeravanje.