Un estudi de llibres de text d'electricitat de 6è grau: respostes dels estudiants i anàlisi de contingut - Altaf Qadeer (Enseñanza de las Ciencias, 2014)
Aquesta tesi se centra essencialment en l'estudi de dues variables: el llenguatge de dos llibres de text quant a si afavoreix o no la comprensió explicativa, i les respostes dels estudiants quan s'utilitzen altres fonts d'informació complementària. La mostra pertany a dos països: Canadà i Pakistan, i com a metodologia es va utilitzar l'anàlisi documental i un disseny quasiexperimental. Els resultats apunten a la necessitat de millorar els llibres de text i el seu ús.