Завдання та форми бойового застосування збройних сил Російської Федерації під час стратегічних командно-штабних навчань серії “Кавказ” - Микола Павлунько; Олег Посмітюх; Олег Богатов (Social Development & Security, 2022)
В статті на основі аналізу стратегічних командно-штабних навчань серії “Кавказ” розглянути завдання, принципи та форми бойового застосування видів збройних сил Російської Федерації та надані характеристика етапів навчанням. Проаналізовані основні етапи стратегічних командно-штабних навчань серії “Кавказ” збройних сил Російської Федерації які є підсумковими заходами оперативної та бойової підготовки збройних сил Російської Федерації.