Muğla’da Otopsisi Yapılan Gençlik Yaş Grubuna Ait Olguların Değerlendirilmesi - Yasemin Balcı; Gülsüm Kadı; Melike Erbaş; Ümit Ünüvar Göçeoğlu (Adli Tıp Bülteni, 2018)
Amaç: Muğla’da otopsisi yapılan gençlik yaş grubu olguların değerlendirilmesiyle, gençlik grubu adli ölümlerin bölgesel profilini çıkarmak ve önlemler konusunda öneriler geliştirebilmek amaçlanmıştır.