Ląstelinė kardiomioplastika naudojant autologines miogenines ląsteles - Raimondas Širmenis; Daiva Baltriukienė; Audronė Kalvelytė; Mindaugas Balčiūnas; Radvilė Malickaitė; Edvardas Žurauskas; Virginija Bukelskienė (Lietuvos Chirurgija, 2007)
Raimondas Širmenis1, Daiva Baltriukienė2, Audronė Kalvelytė2, Mindaugas Balčiūnas3, Radvilė Malickaitė4, Edvardas Žurauskas5, Virginija Bukelskienė2 1 Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Širdies chirurgijos centras, Santariškių g. 2, LT-08661 Vilnius 2 Biochemijos institutas, Mokslininkų g. 12, LT-08662 Vilnius 3 Vilniaus universiteto Patologijos, teismo medicinos ir farmakologijos katedra, Čiurlionio g. 21/27, LT-03101 Vilnius 4 Vilniaus universiteto Širdies chirurgijos centras, Santariškių g. 2, LT-08661 Vilnius 5 Valstybinis patologijos centras, P. Baublio g. 5, LT-08406 Vilnius El paštas: virginija@bchi.lt