Seçmen Tercihinde Imaj Faktörü: Siyasal Parti ve Aday İmajı Karşılaştırmasına Yönelik Bir Alan Arştırması - Esra Aydın Kılıç (İletişim Kuram ve Araştırma Dergisi, 2013)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE <![endif]--><p class="MsoNormal" style="margin-top: 0cm; margin-right: 3.45pt; margin-bottom: .0001pt; margin-left: 0cm; text-align: justify; text-justify: inter-ideograph; text-indent: 1.0cm; line-height: normal; mso-pagination: none; tab-stops: 90.0pt 150.0pt 199.0pt 222.0pt 369.0pt; mso-layout-grid-align: none; text-autospace: none;">“Seçmen Tercihinde Imaj Faktörü: Siyasal Parti ve Aday İmajı Karşılaştırmasına İlişkin Bir Alan Arştırması” adlıbuaraştırma partiimajı veadayimajınınseçmenlerin tercihleri üzerindekietkisiniincelemek amacıylayapılmıştır.Ankara’nın beş ilçesinden seçilen üçer mahallede tesadüfiörnekleme yöntemiilebelirlenen 546kişinin parti ve aday imajı ve bunları oluşturan unsurlar üzerindeki görüşleri anket tekniğinden yararlanılarak belirlenmiştir. <p class="MsoNormal" style="margin-top: 0cm; margin-right: 3.45pt; margin-bottom: .0001pt; margin-left: 0cm; text-align: justify; text-justify: inter-ideograph; text-indent: 1.0cm; line-height: normal; mso-pagination: none; tab-stops: 90.0pt 150.0pt 199.0pt 222.0pt 369.0pt; mso-layout-grid-align: none; text-autospace: none;"> <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->