Проблеми ефективного використання автоматизованих систем тестування - L.I. Bilousova; O.H. Kolhatin (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2015)
У статті систематизовано дидактичні завдання, для вирішення яких застосовується автоматизовані системи педагогічного тестування. Обґрунтовано систему критеріїв для вибору автоматизованої системи педагогічного тестування для вирішення завдань педагогічної діагностики.