La regulació independent del sector audiovisual espanyol: una reflexió sobre problemes, perspectives i possibilitats - Joan Botella Corral (Revista Catalana de Dret Públic, 2007)
L'article examina la situació de la regulació audiovisual a Espanya (únic país europeu sense una autoritat independent en el sector), i els reptes plantejats pel nou context dels mitjans: convergència tecnològica, concentració, europeïtzació. Tot i que alguns d'aquests desenvolupaments poden dificultar la creació d'una autoritat reguladora, els principals arguments són politicoculturals. Igualment, cal examinar la integració o cooperació entre autoritats reguladores dels diversos nivells territorials.