طراحی و شبیه سازی دروازه منطقی تمام نوری AND با استفاده از بلور فوتونی دو بعدی - مرتضی پیش بینی (اپتوالکترونیک, 2022)
در این مقاله، دروازه‌‌های منطقی تمام نوری AND با استفاده از بلور‌های فوتونی دو بعدی مورد طراحی و شبیه‌سازی قرار گرفته است. در دروازه تمام نوری AND پیشنهادی، بلور‌های فوتونی در شبکه مربعی با میله‌‌های دی الکتریک در بستر هوا قرار داشته که با نقص شبه "H" شکل به منظور دستیابی به الزامات شبکه‌‌های پرسرعت، طراحی گردیدند. همچنین عملکرد دروازه منطقی تمام نوری AND با استفاده از روش تفاضل محدود در حوزه زمان تحلیل شد و برای بدست آوردن ساختار نوار باند ممنوعه از روش بسط موج تخت استفاده شد. نتایج نشان می‌دهد دروازه منطقی AND پیشنهادی برای کار درطول موج نوری 1550 نانومتر با نسبت کنتراست بالا و حداقل زمان تاخیر، می تواند در ادوات نوری مورد استفاده قرار گرفته و پتانسیل کاربردی در ساخت انواع حسگر‌های نوری و مدار‌های مجتمع نوری داشته باشد.