Prijzenswaardig, maar eigenlijk overbodig - Bart FM Droog (BMGN: Low Countries Historical Review, 2022)
Deze brief is een reactie op het discussiedossier ‘Omgang met de Tweede Wereldoorlog: integriteit en nivellering’ in BMGN 137-2 (2022).