Liturgiehervorming evalueren met behulp van een theologisch traditiebegrip - Johan te Velde (Yearbook for Ritual and Liturgical Studies, 2017)
Samenvatting van: J.B. te Velde: Liturgiehervorming evalueren met behulp van een theologisch traditiebegrip. Date of defense: October 13, 2017, Katholieke Universiteit Leuven, Belgium.