بررسی تجربی اثرات موئینگی در دینامیک تبخیر سطحی قطرات آب - امیر کریم دوست یاسوری; محمد پسندیده فرد (نشریه علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک, 2014)
تبخیر سطحی قطرات آب بر روی سطح جامد دارای کاربردهای فراوانی می باشد که از موارد فنی نظیر چاپ جوهرافشان، سرمایش از طریق پاشش و انواع پوشش دهی گرفته تا کاربردهای بیولوژیکی و ژئوفیزیکی را شامل می شود. در این تحقیق، رفتار سطوح شیشه، پلکسی گلاس، آلومینیم و مس در تبخیر سطحی قطرات آب به‌صورت تجربی مورد بررسی قرار می گیرد. فرض شده است که تبخیر قطره صرفاً ناشی از نفوذ جرم بخار آب از سطح قطره به محیط صورت پذیرد و از اثرات دیگر صرف‌نظر می شود. مشاهدات تجربی نشان می‌دهد که تبخیر سطحی برای سطوح آلومینیم و مس عموماً در سطح تماس ثابت صورت می گیرد و این در حالیست که قطره‌ی آب بر سطوح شیشه و پلکسی گلاس معمولاً در بازه های زمانی مشخصی رفتار لغزشی را نیز تجربه می کند. تغییرات انرژی سطحی ضمن تبخیر سطحی قطره بر روی سطح از دیگر موارد مورد بررسی در این تحقیق است.