Recenze LINEK, Lukáš; CÍSAŘ, Ondřej; PETRÚŠEK, Ivan; VRÁBLÍKOVÁ, Kateřina (2017). Občanství a politická participace v České republice. Praha: Sociologické nakladatelství, 248 stran. ISBN 978-80-7419-262-3. - Dan Ryšavý (Acta Politologica, 2019)
Recenze: Review