ФОРМИРОВАНИЕ МЕСТНОГО САМОУПРАВЛЕНИЯ: ПРОБЛЕМЫ И ПЕРСПЕКТИВЫ - А. А. Абикенов (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Қазақстан Республикасындағы жергiлiктi өзiн-өзi басқару мəселесі жəне децентрализация осы мақалада қарастырылған. Автормен Қазақстан Республикасында жергiлiктi өзiн-өзi басқаруды қалыптастыру жəне дамыту мəселесіне байланысты өзіндік iлтипатын білдіреді.