Правові підстави нотаріального посвідчення договору найму (оренди) транспортного засобу за участю фізичних осіб - підприємців - Yu.Ye. Vovk (Аналітично-порівняльне правознавство, 2024)
Стаття присвячена проблемним питанням щодо доцільності нотаріального посвідчення договору найму (оренди) транспортного засобу за участю фізичних осіб - підприємців. Зазначається на важливості дотримання форми договору.