L'escultor Francesc Generes a Girona - Gemma Domènech i Casadevall (Locvs Amoenvs, 1996)
Amb aquest article es documenta la presència a la ciutat de Girona de l'escultor manresà Francesc Generes entre els anys 1674 i 1680, i la seva participació en el retaule de sant Benet de Sant Pere de Galligans, així com en el de la capella dels Desemparats de l'església de Sant Feliu de Girona. Aquest treball pretén ser una contribució a la recuperació d'un artista fins ara marginat per la historiografia.