Реабілітація хворих із захворюваннями венозних судин нижніх кінцівок - Тетяна Цюпак; Юрій Цюпак (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті обґрунтовано роль лікувальної фізичної культури в профілактиці варикозного розширення вен. На основі патогенетичного аналізу запропоновано програму реабілітації для хворих із захворюванням венозних судин нижніх кінцівок.