Дослідження стійкості алгоритмів захисту авторських прав на відеопродукцію - Шостак Н.В.; Астраханцев А.А.; Романько С.В. (Системи обробки інформації, 2017)
Останні роки зростає інтерес до стеганографії саме як до ефективного методу приховання даних, що дозволяє зберігати конфіденційність інформації. У даній роботі вирішується питання синтезу алгоритму захисту авторських прав на відеопродукцію, що має бути стійким до дії завад у каналах зв’язку та основних атак, та забезпечує підвищений рівень пропускної здатності. Проведено порівняльний аналіз існуючих методів вбудовування ЦВЗ у відеофайли з метою виявлення методів з найкращими показниками по стійкості до атак та скритності вбудовування ЦВЗ. Також, запропоновано власний метод для вбудовування водяних знаків.