Šlepecký, M., Praško, J., Kotianová, A., Vyskočilová, J.: Třetí vlna v kognitivně-behaviorální terapii - Jiří Šípek (Psychologie pro Praxi, 2018)
Book review: Šlepecký, M., Praško, J., Kotianová, A., Vyskočilová, J.: Třetí vlna v kognitivně-behaviorální terapii. Praha, Portál 2018.