НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО БЮДЖЕТНОГО СТРАТЕГУВАННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ЗАСТОСУВАННЯ ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВОГО МЕТОДУ - О. D. Rozhko; N. Tkachenko; Yu. Kovalenko (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2021)
Досліджено функціональність програмно-цільового методу бюджетування з урахуванням специфіки цільових програм. Останні повинні відображати цілі, терміни, наявні фінансові ресурси і в цілому забезпечувати вирішення завдань конкретної цільової програми. Обґрунтовано основні складові в досягненні балансу інтересів суб’єктів економічної діяльності.