Основні етапи технології формування соціальної компетентності слухачів та курсантів вищих навчальних закладів МВС України - Олексій Тогочинський (Освітній вимір, 2015)
Тогочинський О. М. Основні етапи технології формування соціальної компетентності слухачів та курсантів вищих навчальних закладів МВС України.