Досвід виконання розширених панкреатодуоденальних резекцій у хворих на злоякісні новоутворення панкреатобіліарної зони, ускладнені синдромом механічної жовтяниці - P.T. Muravіov; B.S. Zaporozhchenko; І.Ye. Borodaiev; V.V. Kolodiy; V.H. Shevchenko; K.P. Kirpichnikova (Хірургія дитячого віку, 2023)
Незважаючи на результати рандомізованих досліджень, летальність і виживаність, клінічні аспекти виконання розширеної панкреатодуоденальної резекції залишаються предметом дискусій.