Nuevos hallazgos de los gasterópodos Aplus assimilis (Reeve, 1846) (F. Pisaniidae) y Mitrella psilla (Duclos, 1846) (F. Columbellidae) en la costa mediterránea española - A. Martínez-Ortí; A. Nappo; V. Escutia (Arxius de Miscel-lània Zoològica, 2020)
Noves troballes dels gasteròpodes Aplus assimilis (Reeve, 1846) (F. Pisaniidae) i Mitrella psilla (Duclos, 1846) (F. Columbellidae) a la costa mediterrània espanyola