Політико-правові засади функціонування європейської системи соціального партнерства - M. Mihaychenko (Епістемологічні дослідження у філософії, соціальних і політичних науках, 2011)
Проаналізовано політичні та правові засади фінкціонування європейської системи соціального партнерства. Акентовано увагу на адекватному розумінні процесів, що відбуваються у системі соціального діалогу в Європі, також на безперервності процесу створення нових інститутів, нормативно-правових актів, покликаних поглибити соціальне партнерство та надати йому нового імпульсу