Βιβλιοκρισία:H. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, Τὸ ἁγιολογικὸ καὶ ὁμιλητικὸ ἔργο τοῦ Νικηφόρου Γρηγορᾶ [Κέντρο Βυζαντινῶν Ἐρευνῶν. Βυζαντινὰ Κείμενα καὶ Μελέτες 59], Θεσσαλονίκη 2013, σελ. 264. ΙSBN 978-960-7856-48-7 - Στυλιανός ΛΑΜΠΑΚΗΣ (Byzantina Symmeikta, 2016)
Βιβλιοκρισία: H. Παρασκευοπούλου, Τὸ ἁγιολογικὸ καὶ ὁμιλητικὸ ἔργο τοῦ Νικηφόρου Γρηγορᾶ [Κέντρο Βυζαντινῶν Ἐρευνῶν. Βυζαντινὰ Κείμενα καὶ Μελέτες 59], Θεσσαλονίκη 2013, σελ. 264. ΙSBN 978-960-7856-48-7