Phosphorus-calcium metabolism in postmenopausal women with diabetes mellitus = Фосфорно-кальцієвий обмін у постменопаузальних жінок, хворих на цукровий діабет - M. L. Kyryliuk; Ya. O. Atanova (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Kyryliuk M. L., Atanova Ya. O. Phosphorus-calcium metabolism in postmenopausal women with diabetes mellitus = Фосфорно-кальцієвий обмін у постменопаузальних жінок, хворих на цукровий діабет. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(12):544-554. eISSN 2391-8306. DOIhttp://dx.doi.org/10.5281/zenodo.42478