Kaikkea sodanjälkeisestä ammattikoulusta digioptimismiin, toimintavalmiuksiin ja tieteelliseen julkaisemiseen - Maija Lanas (Kasvatus & Aika, 2019)
Pääkirjoitus 3/2019: Kaikkea sodanjälkeisestä ammattikoulusta digioptimismiin, toimintavalmiuksiin ja tieteelliseen julkaisemiseen Maija Lanas