Роздуми про життя (Рецензія на книгу: Бердута М. З. Сторінки мого життя: спогади і роздуми. Посохов, С. І. (відп. ред.), Глибицька, С. Б., Давидова, А. О., Полякова, Ю. Ю., Федоренко, В. В. (уклад. бібліогр.). Харків, 2021. 112 с.) - Сергій Куделко (Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Історія, 2021)
-