MORÁVEK, Jakub: Ochrana osobních údajů v pracovněprávních vztazích - Jakub Halíř (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2015)
Recenze publikace - MORÁVEK, Jakub: Ochrana osobních údajů v pracovněprávních vztazích Praha: Wolters Kluwer ČR, 2013, 436 s., ISBN 978-80-7478-139-1.