НЕКОТОРЫЕ ВОПРОСЫ ЮРИДИЧЕСКОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТИ ЗА НАРУШЕНИЕ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА ОБ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ ЭКСПЕРТИЗЕ - А. Т. Салыхбаева (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Бұл мақалада автор Қазақстан Республикасының экологиялық сараптамаға қатысты заңдарды бұзған үшін экологиялық жауапкершіліктің түсінігі мен түрлерін қарастырылады.