De Glorious Revolution van 1688 herdacht - G. Groenhuis (BMGN: Low Countries Historical Review, 1990)
A.G.H Bachrach, Willem III, de stadhouder-koning en zijn tijd R. Bastiaanse, H. Bots, Glorieuze Revolutie. De wereld van Willem & Mary. Glorious Revolution. The world of William & Mary M. van Doorn, Koning-stadhouder Willem III, triomfator. De triomfale intocht in Den Haag in 1691 D. Jacques, A.J. van der Horst, De tuinen van Willem en Mary A. van der Kuijl, Glorieuze overtocht. De expeditie van Willem III naar Engeland in 1688 J. Kuijpers, A.D. Renting, Boeken van Oranje. De Oranje-Nassaubibliotheek ten tijde van Willem III R. van Leeuwen, Paintings from England. William III and the Royal Collections R.P. Maccubbin, M. Hamilton-Philips, The age of William III & Mary II. Power, politics and patronage 1688-1702. A reference encyclopedia and exhibition catalogue K. Ottenheym, Daniel Marot. Vormgever van een deftig bestaan. Architectuur en interieurs van Haagse stadspaleizen S. van Raay, In het gevolg van Willem III & Mary. Huizen en tuinen uit hun tijd D. Swetschinski, L. Schönduve, De familie Lopes Suasso, financiers van Willem III H. van der Zee, B. van der Zee, 1688. Revolution in the family H. van der Zee, B. van der Zee, William and Mary J.D. Hunt, The Anglo-Dutch garden in the age of William and Mary. De gouden eeuw van de Hollandse tuinkunst R. Turner, G. de Bruin, A.H. Huussen jr., [Koning-stadhouder Willem III triomfator] R. Hatton, W. Troost, W.F. Leemans, Oranje-Nassau museum jaarboek 1988