طوفان تیروئیدی: یک اورژانس اندوکرین - Mahtab Niroomand; Mohammad Jalili (طب اورژانس ایران, 2018)
طوفان تیروئیدی که به نام کریز تیروتوکسیک نیز شناخته میشود، یک وضعیت هایپرمتابولیک حاد و شدید است که به علت افزایش تولید و آزادشدن هورمونهای تیروئید یا افزایش حساسیت بافتهای محیطی به هورمونهای تیروئید و در نتیجه افزایش خطرناک سرعت متابولیسم در تمام سیستمهای بدن، رخ می دهد. اغلب موارد طوفان تیروئیدی در اثر بروز یک عامل شروع کننده در حضور بیماری زمینه ای تیروئید بروز میکند. شک بالینی قوی و توانایی تشخیص سریع موارد قریب الوقوع طوفان تیروئیدی در بیمار بسیار حیاتی است. در موارد شک بالینی به این عارضه، فراهم کردن امکان تشخیص سریع و ارایه درمان مناسب موجب بهبود پیش آگهی بیماری خواهد شد.