Sociale medier som læringsredskaber - Lill Ingstad; Margrethe Smedegaard Mondahl; Jonas Rasmussen; Lisbet Pals Svendsen (Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift, 2011)
Kan sociale medier anvendes som læringsredskaber til støtte for sociale, kollaborative processer, der er udfordrende og motiverende, og som samtidig understøtter (fremmedsprogs)tilegnelsen? Artiklen diskuterer eksempler på fagdidaktiske udfordringer i sprogundervisningen på CBS med fokus på engelsk.