Методика формотворчого процесу на заняттях із ДПМ спеціальності «Технологічна освіта» - Микола Миколайович Крижановський; Олександр Іванович Фурман (Освітній вимір, 2015)
Крижановський М. М., Фурман О. І. Методика формотворчого процесу на заняттях із ДПМ спеціальності «Технологічна освіта».