Analisis Kadar Asam Sianida dalam Solanum melongena L dan Solanum quitoense L Sebelum dan Sesudah Perebusan - Sabaniah Indjar Gama; Alimuddin Alimuddin; Eva Marliana (Journal of Tropical Pharmacy and Chemistry, 2010)
ABSTRACT