René de Preter, De onzichtbare hand boven België. Een economische geschiedenis. De invloed van liberalisering, globalisering en Europeanisering - Herman Van der Wee (BMGN: Low Countries Historical Review, 2017)
René de Preter, De onzichtbare hand boven België. Een economische geschiedenis. De invloed van liberalisering, globalisering en Europeanisering (Antwerpen/Apeldoorn: Garant, 2016, 408 pp., isbn 978 90 441 3357 8).