Wpływ treningu na sprawność ogólną i specjalną piłkarzy Ośrodka Szkolenia Sportowego Młodzieży w Bydgoszczy i MLKS Włókniarza Okonek = The impact of training on the efficiency overall and special players Youth Sports Training Center in Bydgoszcz and MLKS - Przemysław Marchwant; Mirosława Cieślicka; Radosław Muszkieta; Walery Zukow; Sergii Iermakov (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Marchwant Przemysław, Cieślicka Mirosława, Muszkieta Radosław, Zukow Walery, Iermakov Sergii. Wpływ treningu na sprawność ogólną i specjalną piłkarzy Ośrodka Szkolenia Sportowego Młodzieży w Bydgoszczy i MLKS Włókniarza Okonek = The impact of training on the efficiency overall and special players Youth Sports Training Center in Bydgoszcz and MLKS Włókniarz Okonek. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(5):463-486. ISSN 2391-8306. DOI 10.5281/zenodo.18158