مقایسه نتایج IVF با سه پروتکل تحریک تخمک‌گذاری در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک - عالیه ترابی‌زاده; سارا میرزائیان (Majallah-i Zanān, Māmā̓ī va Nāzā̓ī-i Īrān, 2011)
مقدمه: سندرم تخمدان پلی‌کیستیک مهمترین علت الیگواوولاسیون وعدم تخمک‌گذاری درزنان سن باروری ودر زنان نابارور می‌باشد. روشهای مختلف درمانی برای ایجاد تخمک‌گذاری در این بیماران وجود دارد. تجویز گنادوتروپین‌ها یکی از روشهای درمانی در دسترس موثر دراین موارد می‌باشد. این مطالعه با هدف مقایسه میزان باروری با روش هورمون محرک فولیکولی خالص به تنهایی، HMG به تنهایی وترکیب FSH و HMG در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک انجام شده است.