Автоматичний режим ендовенозного електрозварювання в лікуванні варикозної хвороби нижніх кінцівок - V. S. Horbovets; S. I. Savoluk; O. O. Dyadyk; M. M. Gvozdiak; A. A. Balabai (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Вивчити ефективність застосування автоматичного режиму ендовенозного електрозварювання (ЕВЕЗ) в лікуванні варикозної хвороби нижніх кінцівок (ВХНК).