O ACTIO REI UXORIAE PRZEKSZTAŁCONEJ W ACTIO EX STIPULATU I O NATURZE NADANEJ POSAGOM. 13 TYTUŁ 5 KSIĘGI KODEKSU JUSTYNIAŃSKIEGO. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ - Agnieszka Stępkowska (Zeszyty Prawnicze, 2017)
O ACTIO REI UXORIAE PRZEKSZTAŁCONEJ W ACTIO EX STIPULATU I O NATURZE NADANEJ POSAGOM. 13 TYTUŁ 5 KSIĘGI KODEKSU JUSTYNIAŃSKIEGO. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ