Двосторонні відносини Іспанії та Польщі - T. Slobodian (Епістемологічні дослідження у філософії, соціальних і політичних науках, 2014)
Розглянуто двосторонні польсько-іспанські відносини. Аналізується політичне співробітництво, економічна співпраця та культурні взаємини Польщі та Іспанії. Зазначаються основні договори, на яких базується двостороння співпраця між країнами. Наводяться двосторонні контакти на високому рівні: офіційні візити глав держав, міністрів, які справили визначальний вплив на польсько-іспанські відносини.