Ocena ryzyka wystąpienia urazów u czynnych zawodowo fizjoterapeutów z wykorzystaniem testu Functional Movement Screen (FMS) = Assessment of the risk of injury from professionally active physiotherapists using the Functional Movement Screen test (FMS) - Bartosz Kochański; Krystian Kałużny; Anna Kałużna; Michał Cichosz; Walery Zukow; Magdalena Hagner-Derengowska (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Kochański Bartosz, Kałużny Krystian, Kałużna Anna, Cichosz Michał, Zukow Walery, Hagner-Derengowska Magdalena. Ocena ryzyka wystąpienia urazów u czynnych zawodowo fizjoterapeutów z wykorzystaniem testu Functional Movement Screen (FMS) = Assessment of the risk of injury from professionally active physiotherapists using the Functional Movement Screen test (FMS). Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(7):479-487. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.58635