Современные тенденции в создании и использовании бумаги для офсетной и цифровой печати - С. Якуцевич; Н. В. Ярка (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Розглянуто сучасні тенденції у виробництві і використовуванні паперу для офсетного і цифрового друку.